Parkerad hos Loopia Webbhotell

Släck lampan den 28 mars.

Det här domännamnet är köpt och parkerat av en kund till Loopia. Den här veckan ser denna sida lite annorlunda ut. Vi har nämligen släckt ned den, och det tycker vi du också ska göra. På lördag den 28 mars mellan 20:30 - 21:30 släcker vi lamporna. Läs mer på Världsnaturfonden WWFs webbplats.

Vid registrering av domännamn hos oss kan du lägga till domäntjänsten LoopiaDNS och få tillgång till nedanstående funktioner och mycket mer. Detta kostar endast 99 kr/år oavsett antal domännamn. För mer information om LoopiaDNS, vänligen besök vår hemsida på adressen www.loopia.se/loopiadns.

 

Domäner till alla.

Attraktiva priser på attraktiva domäntyper. Besök www.loopia.se/domannamn/ för information om samtliga domäntyper. Alla nedanstående årsavgifter är naturligtvis inklusive moms.

Domänpriser
 

Ingen hemsida?

Vad är väl en domän utan en hemsida? Varför inte komplettera din domän med en stabil webbhotellslösning av rang? På www.loopia.se/webbhotell/ får du all information om våra webbhotellspaket.

Loopia Privat- och Företagspaket
Privatpaket Företagspaket Företagspaket Plus
75 GB webb 150 GB webb 200 GB webb
75 GB e-post 150 GB e-post 200 GB e-post
84 kr/mån 167 kr/mån 250 kr/mån

Starta hemsida, webbutik eller blogg med ett klick. Dessutom ingår Loopia SuperSupport, databaser, daglig backup, webbmail och allt annat du behöver för en framgångsrik internetnärvaro.